Stichting Present

Presentnet Stichting Present

Welkom op het digitale kennisplatform van Present!

Present Handboek

Altijd de meest aktuele versie bij de hand. Lees en leer alles over hoe je bij Present groepen begeleidt, omgaat met maatschappelijke organisaties, de interne organisatie vormgeeft, enz. Heb je een idee voor wijziging of aanvulling? Vul dan het formulier voor wijziging uit 1.3 in.

Present Forum

Ontmoet andere Presenters. Wissel kennis en ervaringen uit. Stel jouw brandende vragen. Help anderen antwoorden te vinden op hun brandende vragen.

In het forum vind je nadere informatie over het gebruik van het forum.

Present Fotogalerij

De beste foto's van Present zijn hier te vinden. De fotogalerij is bedoeld om media te voorzien van de beste Presentfoto's en ook om startende stichtingen te voorzien van PR materiaal. Voeg de mooiste en meest dynamische projectfoto's van jouw plaats toe. Je helpt op die manier mee om Present een dynamische uitstraling te geven!

Lees verder voor de gebruiksaanwijzing

Present Documenten

De laatste versie van de bestellijst, de brochure Spelregels bij de inzet van groepen, het logo, het model voor de vrijwilligersovereenkomst en nog veel meer. Al dit soort documenten - en de meest aktuele versie daarvan - zijn hier snel en gemakkelijk te downloaden.

Lees verder voor de gebruiksaanwijzing

Over Presentnet

Het Presentnet is samengesteld uit standaard software-pakketten, die gratis worden gemaakt en ter beschikking worden gesteld (zogenaamde free-ware). We maken hier gebruik van om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit heeft echter wel tot gevolg dat deze software niet specifiek voor ons gemaakt is en daardoor soms ook niet helemaal precies aan onze wensen en eisen voldoet. We zijn van mening dat hiermee goed te werken is, maar soms zullen zaken wat minder handig gaan.

Promotiefim 2010

Downloaden van de film in zip

Verantwoordelijk voor Presentnet zijn:

• Bart Kragt (technisch beheer)
  • Tiemen Zeldenrust (algemeen)

Voor vragen, opmerkingen over Presentnet of suggesties voor verbeteringen mail naar presentnet@stichtingpresent.nl